Gastenboek/Verslagen

4 gedachten over “Gastenboek/Verslagen

 1. Hallo beste hondenvrienden,
  Wij zijn met een nieuwe website bezig, dus veel oude foto,s staan er niet meer op maar binnenkort maken wij van al deze foto,s een overzicht!
  Het gaat super goed met ons clubje, veel nieuwe cursisten bij de puppy,s beginnende hondjes en gevorderden.
  Willen jullie ook een verslagje plaatsen( gewoon doen), mensen vinden het leuk om jullie verhaaltjes te lezen!

  Groet,
  Wil Hoogerhuis

 2. Vanmorgen weer verzameld bij de MC om daarna op industrieterrein de Oostpoort te trailen met de hondjes.
  Tjalling was als eerste aanwezig en daarna Wil en even later kwam ook Peet aanrijden, het was er al druk ook de politie was al aanwezig, om een bootje eigenaar op de bon te slingeren! Nadat we het ochtendnieuws hadden doorgenomen zijn we op pad gegaan om een mooie locatie te vinden waar we de honden konden laten speuren! Zo kregen we allemaal een route, best spannende stukken over de weg over fietspad achter auto,s langs je kon het niet zo gek bedenken.
  Wat een uitdaging, zo kwam ik een mevrouw tegen met 2 honden, die hadden ook al een stuk over het spoor van Peet en mij gelopen, maar dat mocht de pret niet drukken! Onah de hond van Wil mocht als eerste, ze rook natuurlijk direct dat er andere hondjes op haar spoor waren geweest maar ze zette door en het zag er dan ook super netjes uit, hierna moest ze over de weg en ook deze wist ze uiteindelijk over te steken, ook de stukken over het beton met wat hulp van de baas werden afgelegd om daarna weer over het gras het eindpunt te bereiken, al met al super tevreden! Hierna was Tjalling met Jody, dit begon ook al goed, ze waren nog niet bij het beginpunt of daar kwam een labradoodle aanrennen met baasje: jou motte er omtinke hjer want mien mechelaar vret him op zei Tjalling tegen de onthutste mevrouw, maar Jody ging op haar dooie gemak door met speuren! Peet en Wil die er achteraan liepen lagen in een deuk en in een mum van tijd waren Tjalling en Jody uit zicht. Andere keer de fiets maar mee zei Peet, uiteindelijk kwamen ze toch weer in het zicht en het zag er bijzonder goed uit, knap werk Jody! Als laatste was Peet met Gura, nou die had er ook zin in, ook deze dacht in het begin van hier liggen andere geurtjes maar ook zij zette super door. Netjes over het fietspad maar o jee daar kwam de tour de France voorbij maar ook dat deerde Gura niet, ook zij wist het eindpunt netjes te behalen. Top Gura! Nu was het de hoogste tijd om een bakkie te halen op de club en de hondenpootjes nog even te strekken. wat weer een machtige mooie ochtend gehad met veel plezier getraind! wens iedereen een fijn weekend en geniet van het mooie weer!

 3. Hallo,
  Als eerste de beste wensen voor 2022! We missen onze training enorm maar het is nu eenmaal even zo, we hopen dan ook dat we weer snel mogen beginnen!
  Vooral voor de nieuwe pups is het zo belangrijk dat ze geholpen worden bij de opvoeding van hun aangeschafte pup, daarom stel ik mij beschikbaar om door de week s,middags en zaterdags s,morgens jullie hierbij te helpen, dit moet wel op afspraak want er mogen helaas maar 2 hondjes tegelijk. dus even een belletje naar 0628172096 natuurlijk is dit ook voor de honden die al bij ons in training zitten! Bij deze ook nog een paar andere mededelingen: wij zijn sinds 1januari 2022 geen NBG vereniging meer maar we blijven wel speuren op de zaterdag en trainen. Wij zijn ook van plan als het weer zich er voor leent om de hindernis baan eens wat vaker op te zetten en dit is dan voor iedereen die dit leuk lijkt. Houd dus de website of FB in de gaten hierop wordt dit vermeld. 2022 wordt het jaar van plezier hebben met je hond en daarbij ook nog een stukje opvoeding! Hopelijk tot snel Peet, Wil, Tjalling.

 4. Jullie ook de beste wensen. Wij missen het trainen ook en hopen dat we snel weer wat kunnen gaan doen.
  Het is voor veel baasjes en hun honden van groot belang dat ze kunnen trainen.
  Ik hoop tot snel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *